sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloweenjuhlia ja kotona puuhastelua


Ihana viikonloppu takana!!! Eilen aamulla ruoan valmiiksi uuniin, pyöräytin pari kakkua, jonka jälkeen pyyhälsimme ulos. Meillä on pihassa kaksi kappaletta isoja koivuja joiden lehtien putoamista ollaan odotettu. Pari kertaa lehdet on haravoitu, vaikka olen sen tiennyt olevan "turhaa", sillä suurin määrä on ollut vielä puussa. Nyt viikolla ne viimeisetkin saatiin sieltä alas ja nyt oli päästävä niistä eroon. Osa haravoitiin ja osan Familyman veti ruohonleikkurilla. Nyt on siistit pihat, rännejä myöten! Että nyt sitä lunta vois alkaa jo tulla. Mä inhoan tätä väliaikaa, siitä sitä kun sataa ja kaikki paikat on ihan mudassa. Mun puolesta vois olla vaan kolme vuoden aikaa: talvi lunta ja muutama aste pakkasta. Kevät, joka kestäisi vain pari viikkoa, mutta joilloin voi seurata kuinka luonto puhkeaa kukkaan, ja mielellään kuitenkin niin lämmin että pärjää ohuella takilla heti. Sekä oooooiiikeeeein pitkä kesä, joilloin on koko ajan lämmintä ja jos sataa, niin sataa vain yöllä! :)

 Ystäväni Kn pojalla oli tänä viikonloppuna useampikin juhlan aihe, mutta päälimmäisenä taisi olla pojan nimipäivät, johon lupasin tehdä pojan tämän hetkisen intohimon mukaisen kakun. Ja koska tämän kakun tekoon meni normaalia enemmän aikaa, piti "omasta" kakusta tehdä hieman pelkistetympi...

Tn jalkapallokakku

Pallonmallisesta kurpitsasta tulikin lituska versio

Päikkäreidän jälkeen lähdimme hautausmaan kautta Halloween-juhliin, joita oli odotettu suurella innolla koko pitkä viikko! :) IsoS pukeutui pääkallomorsiammeksi ja pikkuS oli amppari. Ampparipuvun olin ostanut joskus muinoin IsoSlle alennuksesta ja käytimme sitä kerran. Muistelin, että puku olisi ollut isompaa kokoa, mutta kyllä se pikkuSlle vielä mahtui joten kuten! :) Samoihin juhliin oli tullut myös tiikeri, pingviini, hämähäkkimies, lumikki, pari pääkallomiestä , kapteeni koukku ja muutama muu epämääräinen halloweenhahmo vanhempineen. Oli todella hauska ilta! Kiitos vielä N juhlista! Sen verran rankat juhlat olivat, että me vanhemmatkin menimme jo hyvissä ajoin nukkumaan, mikä on harvinaista viikonloppuisin.


Tänään aamu alkoi mitä parhaalla tavalla, sain nukkua pitkään!!! Ihanaa! Lähdimmekin heti herättyäni puistoilemaan. Iltapäivällä IsoS lähti veljeni Hn kanssa hänen ystäviensä luo maalle katsomaan lampaita, koiria, kissoja, pupuja, marsuja ja mitähän lie siellä vielä olikaan. IsoS oli aivan intona ja oli halunnut vielä lopuksi mennä Hn kotiin katsomaan heidän kahta koiraansa. Ja kun tulin hakemaan neitiä, oli naama heti nurinperin, koska ei olisi halunnut vielä lähteä. Suuntasimme kuitenkin käymään Mummalla ja Vaarilla. Vaari oli torstaina jalkaleikkauksessa ja kotiutui sairaalasta tänään. Niimpä piipahdimme heillä. Valitettavasti yhden "Jopi Jalkapuolen" sekä kahden "kauhukakaran" oleminen samassa talossa on hieman hankalaa, varsinkin kun tytöt ovat tottuneet siihen että vaarin tulee aina leikkimään. Niimpä vain piipahdimme ja tulimme kotiin. Illalla ystävämme O, M ja M tulivat käymään meillä ja suunnittelimme On ja Mn kanssa uutta vuotta. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin..



Viikonloppuna sain myös shokkiuutisia! "Yleisön pyynnöstä" emme enää osta joululahjoja lähisuvun kesken. Tai ostamme lapsille, mutta muille emme osta. Tiedän, että se on enemmän kuin järkevää, koska kukaan ei oikeasti mitään tarvitse, mutta silti!! RAKASTAN miettiä (jo monta kuukautta aiemmin) lahjoja kaikille ja se paketointikin! Sekin on niin ihanaa! Ja nyt sitä ei enää tehdä.. Nyyh! Ne kenelle lahjoja "saa" ostaa, on jo ostettu. Ehdotinkin, josko sopisimme jokaiselle salaisen joululahjakaverin, eli kirjoittaisimme lapulle jokaisen aikuisen nimen, ja arpoisimme jokaiselle jonkun kenelle olisi ostettava esim maks 20 euroa maksava lahja. Lahjan antaja ei saisi kertoa kenellekkään, kenelle lahjan on ostanut ja jouluaattona voisimme sitten arvuutella kuka antoi kenellekin paketin. Mutta tämä salainen joululahjakaveri-ideani ei oikein saanut kannatusta, joten tyydyn kohtalooni.. :( Miten te teette? Ostatteko lahjoja aikuisille vai vain lapsille?



Päädyn nyt nukkumaan. Oikein mukavaa viikkoa kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihanaa jos kommentoisit ja kertoisit mielipiteesi!