perjantai 1. marraskuuta 2013

Suuuria epämääräisiä suunnitelmia ja Happy lights



Ompas ollut jännittävä viikko. Monellakin tavalla. Vielä kun mitään virallista ei ole millään paperilla, en uskalla täällä sitä kovin hehkuttaa, mutta sanottaneen vaikka, että ensi syksynä kun tarkoitukseni oli palata omiin töihin, suunnitelmiin on tullut muutoksia. Jos kaikki menee niin kuin nyt olen suunnitellut, jään omasta virastani hetkeksi aikaa pois ja teen piipahduksen uusiin tehtäviin muualle. Mutta kuten sanottu, kaikki on vielä täysin auki...

Se niistä epämääräisyyksistä! Tytöt ovat olleet tämän viikon kipeinä ja oon meinannut tulla ihan mökkihöperöksi täällä. Siksen ole tännekään mitään kirjoitellut, ei olisi ollut mitään kirjoitettavaa! :D
Mutta pakko sanoa tytöistä, että on kyllä ihanaa kun pikkuS on kasvanut jo isoksi ja tytöt leikkivät niin kivasti keskenään. IsoS sanoikin yks päivä, että on niiiin onnellinen, kun meillä on PikkuS, halasi vieressä istuvaa siskoa ja suukotti päälaelle! <3

Oon eilen ja tänään shoppaillut, vähän ehkä liikaakin! Eilen IsoSn kerhoillessa kävin vähän kaupoissa pyörimässä ja mukaan tarttui muutamia joululahjoja ja vihdoin! Vihdoin löysin itselleni mustan käsilaukun! Olen jo vuosia yrittänyt löytää ja nimenomaan ostaa mustaa käsilaukkua, mutta kuitenkin mukaani lähtee, jos lähtee, ruskea laukku! Mutta eilen löysin sellaisen KappAhlilta. Ihanaa!

Shoppailu jatkui tänään ruokakaupassa, jonka jälkeen ajoin kaverini sisustuskauppaan "maalle". Mieletön kauppa täynnä uutta ja vanhaa sisustustavaraa ja huonekaluja! Suosittelen lämpimästi! Nettisivuja liikkeellä ei vielä taida olla, mutta Facebookista liikkeen löytää haulla Piantik.Sieltä sain jo pitkään himoamani Happy Lights-valot! Jaa, mitä ne on? No vähän niinku jouluvaloja, muttei sinne päinkään! Sellasia ihania palluroita mitkä on nättejä valoilla tai ilman! Tässä muutama kuva netin ihmeellisestä maailmasta!

Tämän väriset valot löytyy nyt meiltä

Lisäksi tänään on metsästetty oranssia sokerimassaa jatai pastaväriä ja niin kuulkaa on tainnu muutama muukin tehdä. Eli eipä löytynyt mistään!!! Onneksi ystävä hädässä tunnetaan! Eli huomisiin lasten Halloween juhliin saadaan oranssi kurpitsa! Ainakin toivottavasti! Parina viime viikolla ei ole tullut kakkuja pyöräyteltyä, mutta tänä viikonloppuna niitä onkin sitten kaksin kappalein! Ystäväni pojan toiveissa on jalkapallokakku ja itsellä tarkoitus tehdä lapsille sopiva halloweenkakku. Aluksi suunnitelmat huitelivat ties missä, mutta koska halloween  juhlat on nimenomaan lapsille, päädyin kurpitsaan. Tarkoituksena oli tehdä pyöreä, siis pallomainen kakku, mutta koska tarkoituksena on huomenaamuna väsätä kaksi kakkua, päätin oikaista ja tehdä perinteisen pyöreän kakun oranssina ja mustilla irvistysnaamalla.

Laitan huomisen jälkeen kuvia kakuista sekä naamiaisista! Hihii! En varsinaisesti pidä Halloween-hömpötyksistä ja sen tulosta Suomeen, mutta rakastan juhlia! Varsinkin lasten kanssa! Niimpä käymme ennen juhlia hautausmaalla viemässä kynttilöitä. Onko sinulla jotain pyhäinpäiväperinteitä?

Ps. Ihmesieni kunniaan! Sain tänään kaikilla mahdollisilla aineilla ensin hinkattuani meidän valkoisen pöydän puhtaaksi ruskeista seepran raidoista. Olin näppärästi eilen laittavinani kakkupohajn leivinpapereineen lautasen päälle pöydälle, mutta lautanen jäikin välistä. Ja näin ollen valkoinen pöytämme oli rasvatahroja täynnä!!! Aargh!!!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihanaa jos kommentoisit ja kertoisit mielipiteesi!