maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivätunnelmia



Iso-S oli toivonut Familymanin ollessa työmatkalla, että iskän tullessa kotiin, menisimme ravintolaan syömään. IsoS sai valita ravintolan ja valitettavasti hän valitsi taas kerran Martiinan. Lastenleikkipaikka siellä on ihan loistava, ruoassa olisi mielestäni hieman toivomisen varaa.. No mutta sinne me kuitenkin menimme, kun niin kerta oli sovittu. Mukaamme lähti ystävämmme, PikkuSn kummisetä T. Sinä päivänä olisi todellakin pitänyt laittaa lotto vetämään, sillä Martiinassa, missä pizzan puolituskin on joskus maksanut viisi euroa (!!!!) tarjottiin ruoan jälkeen ilmaiset glögit sekä joulutorttuja. Joulutorttuja meidän seurueemme ei huolinut, mutta glögejä tuotiin usempi pöytäämme, kun kerta ilmaseksi sai! ;) Tämän lisäksi ruokailumme aikana ravintolassa alkoi pikkujoulukauden avajaiset, jolloin pöytäämme tuotiin ilmaiseksi coca-colaa sekä jouluolutta. Niin hyvä tuuri meillä ei kuitenkaan käynyt, että olisimme voittaneet sadan euron lahjakortin, mikä myös oli tarjolla!
Sumppilanveksi, vanha oluen ystävä! NOT! 
Tästä ei saatu kuvaa "livenä", koska se meni niin nopeasti parempiin suihin. Ja tämä ei ollut ilmainen... ;)

Sunnuntai aamu valkeini meidän perheessä hyvin aikaisin, mutta olipahan enemmän aikaa valmistella isänpäiväaamiaista sekä koristella isänpäivä kakku! :) Kakku oli tehty silmällä pitäen kolme puuhapete-isää, jotka meidän perheessämme remontoivat. Kolme naulaa oli naulattu lattiaan jokaista isää juhlistamaan. Vasaraa jouduttiin vähän pienentämään, sillä joko kakku oli liian pieni (sitä on edelleen puolet jääkaapissa) tai sitten vasara liian suuri. Mutta hätä ei ollut tämän näköinen, sahattiin pala keskeltä pois! :)

Komea kakku komeille kolmelle iskälle

Tytöt, kumpikin tyylillään, tekemässä iskälle aamupalaksi kaurakeksejä


Meillä asuu nykyään pikkuapina...

Lahjan paketointia


Teipistä ei säästelty.. ;)




Vaari tarvitsi kortin
IsoS saneli, mitä kirjoitetaan



Iltapäivästä menimme Mummalle ja Vaarille syömään ja kahvittelemaan. Vaarille ojennettiin minun neulomat tossut sekä t-paita lastenlasten jalanjäljillä. Paita on kolmas laatuaan, jalanjäljet ovat vain yksi kerrallaan lisääntyneet. :)



Ässät juhlatamineissa
Tänään meillä on ollut mukava päivä! Aamupäivällä meillä oli leikkitreffit  ystävälläni ja iltapäivällä suuntasimme jumppaan. IsoS oli ekaa kertaa pettynyt kuullessaan, että menee lapsiparkkiin. Yleensä on ihan intona menossa sinne, mutta kertoi että olisi mielummin mennyt itse myös jumppaamaan tai tanssimaan. No huomenna mennään sitten ”koko perheen jumppaan. Paitsi että iskä ei tuu! Koska se on koulussa!” Illalla perinteinen familymeeting oli vuorostaan meillä. Veljeni lapset olivat kipeitä, joten olimme hieman pienemmällä kokoonpanolla, sillä meillä oli vain Mummi ja veljeni H. Mutta tytöt pitivät omaa showtaan olkkarissa ja me nauroimme vatsat vääränä tytöille ja heidän toilailluilleen! Ihana päivä!

Ja nyt mä lähden lukemaan tätä! Jei!


Oikein ihanaa viikkoa kaikille! XO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihanaa jos kommentoisit ja kertoisit mielipiteesi!