keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hauskoja päiviä ja teinibileet

Ompa ollut hauskat pari päivää! Eilen kävin ensimmäistä kertaa molempien tyttöjen kanssa jumpassa. Tähän asti en ole viitsinyt yksin lähteä kahden kanssa, koska olen ollut siinä käsityksessä, että yhden lapsen kanssa pitää olla aina myös aikuinen. Minua kuitenkin valaistiin asiasta ja niimpä menimme eilen jumppaamaan. Ensinnäkin, minulla ei ollut hajuakaan minkälaisesta jumpasta on kyse, joten vedin semijumppavaatteet päälleni. Kun sisään tuli muita jumppaäitejä ja -isiä, osalla farkut jalassa, arvelin, että itse en siitä jumpasta tule juurikaan mitään irti saamaan. Ja näinhän se oli. MUTTA lapsilla oli silminnähden hauskaa!! IsoS käy aina perjantaisin tanssimassa ja aina häntä sinne viedessä PikkuSkin lähtee jumppasaliin innoissaan kirmaamaan. Niimpä PikkuSn ilme olikin näkemisen arvoinen, kun tajusi, että hänkin saa jäädä sinne! 
Tunneli oli PikkuSn ehdoton suosikki!

Vaikka minä en päässyt eilen hikoilemaan, tänään sain hikoilla sitten hyötyliikunnan parissa. Meillä on jo pari vuotta (joo nolottaa vähän myöntää, mutta syytän Familymania!!!) ollut halkokasa pihalla pressun alla. Hienosti ovat siellä kuivuneet ! :) Nyt vihdoin kun kellarin halkopinot ovat huvenneet tyhjiksi, oli aika viskellä puupino pihalta kellariin. Savotta sujui oikein mallikkaasti, IsoSkin oli apuna! :)



Tänään olen saanut kahvitella vanhan koulukaverini kanssa ja illalla kävimme vielä kälyni sekä kummipoikani On luona (joo ja asuu siellä se S-setäkin! ;) ) Mukaamme nappasimme vielä melkein naapurissa asuvan entisen naapurimme Pn! Molemmat kyläilyt oli oikein kivoja!!! Aamupäivällä kerrattiin pitkästä aikaa kuulumisia, kerrattiin "uusimmat" juorut ja höpöteltiin niitä näitä. Illalla herkuteltiin An kokkauskokeilua, mustikkapannaria! Tuotos näytti aluksi hieman epäilyttävältä, johtuen tosin An omista kommenteista, mutta vitsit että se maistui hyvältä!!! Kandee kokeilla! 


Saimme eilen synttärikutsun ystävämme 30-vuotisjuhliin. Näitä pyöreitä onkin tänä vuonna ollut ihan miltein liiaksi asti, mutta nyt tuli kyllä erityisen hauska kutsu! Ystävämme H järjestää teinibileet, joihin on tarkoitus pukeutua teeman mukaisesti. Olenkin tänään yrittänyt pohtia minkälaisen asun päälleni laittaisin. Ensin pitää siis kaivella muistilokeroista minkälainen tyyli minulla 15-vuotiaana olikaan ja mistä saisin hommattua kyseisen tyylin! :) Miten sinä pukeuduit 15-vuotiaana?

Familyman on lähdössä huomenna Saksaan työmatkalle ja me jäädään pitämään taloa pystyssä! Mukavaa viikonlopun odotusta! Mä alan nyt katsomaan Greyn anatomiaa! Pus pus!

2 kommenttia:

  1. Tää meinaa kiskasta neonleggarit kinttuihin, donitsin kiharoihin, ja ehkä joku neonhuppari vielä kaupan päälle!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa käheeltä!!! :) Jos mietin mitä olen käyttänyt viisitoista vuotiaana, niin mun pitäisi sitten tulla paikallisen pesäpalloseuran verkkapuvussa... Mutta jotenkin tuntuu, että se verkkari-espoo yhdistelmä ei ehkä toimi, joten koitan kehitellä jotain muuta... :)

    VastaaPoista

Olisi ihanaa jos kommentoisit ja kertoisit mielipiteesi!